Terugblik H2gO ochtend

Al langere tijd leefde bij een aantal Winnet-partners het idee om met collega’s van andere gemeenten te kijken hoe zij de hoofdpost benutten en waar er nog verbetermogelijkheden zijn.

Dit heeft geresulteerd in de 1e regionale bijeenkomst op 30 oktober in Woerden met een relatief grote groep gebruikers van zowel H2gO (Winnet-hoofdpost) als van MousAquaWeb.

Onder begeleiding van I-Real is het onderwerp Onderhoudsmanagement (OMS) uitgediept. Punten die naar voren kwamen, waren o.a. flexibiliteit van het onderhoudsformulier, het streven naar uniformiteit, het gebruik van de web-app en de mogelijkheid om foto’s van de aangetroffen toestand toe te voegen.

Zeer recent zijn 3 type analysetools geïmplementeerd in H2gO: Alarmen, Validatie en Overstorten. Dit is het resultaat van de themagroep Meten & Monitoren die samen met Marco van Bijnen gewerkt heeft aan de ontwikkeling hiervan. De in totaal 9 analysetools zijn op deze ochtend gepresenteerd en toegelicht.

Tot slot was er nog aandacht voor een aantal tips en algemene gebruiksmogelijkheden.

Enthousiast door de H2gO-ochtend, gaan verscheidene gebruikers bij elkaar langs om gebruik en ervaringen uit te wisselen. Kortom, genoeg stof over voor een vervolgbijeenkomst in 2018!


H2g0 ochtend 30 oktober