Dit was Winnet in 2017

Dit jaar was voor Winnet een jaar van vernieuwing en verandering. Eind februari namen we afscheid van Martien Martijn en verwelkomden wij Sonja de Goede.

Wim Heijbroek en Theo Mosch verdiepten zich in de nieuwe opzet van Winnet en herschreven de samenwerkingsovereenkomst. Nieuwe namen als 'Deelnemersgroep', 'Kernteam' en 'Water en Klimaattafel' waren een feit.

In maart ondertekenden onze bestuurders de nieuwe Samenwerkingsovereenkomst.
In april kwam Judith Claus ons team versterken als communicatieadviseur. Zo kwam Winnet ook op gebied van communicatie op een hoger plan.

De themagroepen hebben ook flink aan de weg getimmerd en organiseerden workshops en bijeenkomsten. Bijvoorbeeld de themagroep Duurzaamheid gaf de workshop: vervangen of relinen? En de themagroep Assetmanagement organiseerde samen met Rioned de training; Assetmanagement de menselijke factor. Vanuit de themagroep Meten en Monitoren werd een H2gO ochtend georganiseerd. Goed bezochte bijeenkomsten met absolute meerwaarde!

De themagroep Duurzaamheid bedacht de Winnet innovatieprijs welke werd uitgereikt aan gemeente Zeist. Zij wonnen een geldbedrag van 20.000 euro voor hun idee: 'Meer met Water'.

Natuurlijk hebben we nog veel meer gedaan en bereikt in 2017. Dank zij de inzet van ons allemaal kunnen we terugkijken op een mooi jaar. En 2018? Dat wordt nog veel beter!