Terugblik Winnet Jaarbijeenkomst

Zo’n 40 Winnet’ers kwamen donderdag 15 november bijeen voor de jaarlijkse Winnet bijeenkomst. Dit keer was de Ernst Sillem Hoeve het decor voor deze gezellige netwerkmiddag.

Na een korte introductie van Winnet Stimulator Sonja de Goede, mocht voorzitter Herman Geerdes de opening verzorgen.

Na de enthousiaste opening was het tijd voor de Winnet Innovatieprijs. Van alle inzendingen, had de jury een top 3 gekozen die elk hun idee mochten pitchen:

  • Remia verwarmt Den Dolder – gemeente Zeist
  • Klimaatadaptieve proeftuin – gemeente Houten
  • Rioolscan – gemeente Zeist

Juryvoorzitter Jan Vreeburg gaf, na de drie inspirerende presentaties, een korte motivatie op de verschillende onderwerpen. Uiteindelijk werd de winnaar van de Innovatieprijs bekendgemaakt. Gemeente Houten werd uitgeroepen tot winnaar. De Klimaatadaptieve proeftuin werd geloofd voor de grote hoeveelheid praktisch toepasbare oplossingen als showcase en daarmee een inspiratiebron voor een breed publiek. Hier lees je meer over Klimaatadaptieve proeftuin van Houten.

Na een pauze werd er gestart met een aantal workshops. Onderwerpen waren: Bewonersparticipatie, Ecoscans, Meten & Monitoren, Ruimtelijke adaptatie en Meer met Water.

Deze middag werd afgesloten door Sonja de Goede. Zij bedankte ieder voor hun aanwezigheid en voor de goede organisatie van de middag. Onder het genot van een hapje en drankje werd de middag gesloten.

Het volledige verslag vind je hier.


20181115_135800
20181115_142024
20181115_145025
20181115_145218