Winnet Nieuwsbrief 1

WINNET Header Nieuwsbrief
Nummer 1, oktober 2013

Dit is de eerste nieuwsbrief van Winnet. Met deze nieuwsbrief gaan we alle deelnemers en andere belangstellenden regelmatig informeren over de ontwikkelingen binnen het netwerk. Heeft u collega's of relaties die de nieuwsbrief nog niet krijgen? Stuur deze nieuwsbrief dan door!

Mocht u niet geinteresseerd zijn in deze nieuwsbrief, dan kunt u zich eenvoudig afmelden via de link onderaan deze nieuwsbrief.

Consultatieronde RAB gestart

Het afgelopen jaar is binnen het platform Winnet hard gewerkt aan het opstellen van de Kadernota Regionaal Afvalwaterketenbeleid (RAB). De stuurgroep van Winnet heeft de kadernota aan alle colleges ter consultatie verzonden.


Themabijeenkomst innovatief rioolbeheer geslaagd

IRiolering1n het jaarprogramma van Winnet zijn vier themabijeenkomsten opgenomen. Doel van de bijeenkomsten is om kennis te delen en expertise uit te wisselen. In de geslaagde bijeenkomst van 25 september stond de innovatie in het rioolbeheer centraal.

Nieuwe website voor Winnet

Op 18 september is onze nieuwe Winnet website gelanceerd. Met een totaal andere, frisse vormgeving ziet Winnet er digitaal nog mooier uit. In één oogopslag treft u nieuws en de actuele agenda aan. Ook zijn er nu overzichtelijke ‘tegels’ die de bezoeker informeren over Winnet. Uiteraard ontbreekt ook ons Winnet animatiefilmpje niet.

Agenda laatste kwartaal 2013

Winnet agendaDe geplande Winnet-bijeenkomsten in het laatste kwartaal van 2013. Alle actuele data, tijdstippen en locatie vindt u vanaf nu op de website.

Programmabureau – Wie is wie?

De vaste bezetting van het programmabureau van Winnet bestaat uit drie personen. We stellen twee van de drie graag aan u voor. De derde plek is nog een vacature, die binnenkort vervuld gaat worden.

Visitatiecommissie 14 oktober

VisitatiecommissieOp maandag 14 oktober bracht de visitatiecommissie van 14.00 tot 16.00 uur een werkbezoek aan landsdeel Midden. Namens deze commissie ontving Winnet in het stadhuis van Nieuwegein alle regio’s uit dit landsdeel.

19 december brede bijeenkomst Winnet

Op donderdag 19 december is er weer de jaarlijks terugkerende brede bijeenkomst. Deze middag (14.00-17.00 uur) besteden wij aandacht aan wat er het afgelopen jaar met elkaar hebben bereikt en hebben we een doorkijk naar het volgende jaar. Onder het genot van een hapje en dankje sluiten wij dit jaar met alle Winnet leden af. Binnenkort ontvangt u een persoonlijke uitnodiging en het programma van deze middag. Wij zien uw komst tegemoet!

Colofon

Redactie

Programmabureau Winnet
Poldermolen 2
Postbus 550
3990 GJ Houten
Telefoon: (030) 634 58 63
E-mail: winnet@hdsr.nl

Aanmelden of afmelden? Ga naar Abonneren / afmelden nieuwsbrief.