Winnet Nieuwsbrief 4 - 2017

header nieuwsbrief
Nummer 4, 2017

Voor u ligt de nieuwsbrief van Winnet met actueel nieuws en informatie over de voortgang van onze samenwerking in de afvalwaterketen.

Zeist wint Winnet Innovatieprijs

Winnaar Winnet Innovatieprijs

Meer met Water, een idee van de gemeente Zeist, is winnaar van de eerste Winnet Innovatieprijs. Winnet maakte dat donderdag 16 november, tijdens de Winnet Brede Bijeenkomst, bekend.

Brede Bijeenkomst goed bezocht

Brede Bijeenkomst

Bestuurders, managers en andere afvalwaterspecialisten kwamen donderdag 16 november jl. samen tijdens de jaarlijkse Winnet Brede Bijeenkomst. Dit keer in het inspirerende decor van Makeblijde in Houten.

Terugblik workshop: vervangen of relinen

Workshop vervangen of relinen

Wat is duurzamer: vervangen of relinen? En welk type buis heeft de minste milieu-impact? Tijdens de workshop ‘Vervangen of relinen’ op 6 november lichtte de themagroep Duurzaamheid een afwegingskader toe, waarmee de rioolbeheerder duurzaamheid in de dagelijkse praktijk kan brengen.

Terugblik H2gO ochtend

H2gO

Al langere tijd leefde bij een aantal Winnet-partners het idee om met collega’s van andere gemeenten te kijken hoe zij de hoofdpost benutten en waar er nog verbetermogelijkheden zijn. Dit heeft geresulteerd in de 1e regionale bijeenkomst op 30 oktober in Woerden.

Winnet’er in beeld

Herman Geerdes

Voorzitter van de Water en Klimaattafel, Herman Geerdes, vertelt in dit filmpje over de samenwerking binnen Winnet.

Redactie

Programmabureau Winnet 
Poldermolen 2 (tijdelijk De Molen 48 Houten)
Postbus 550 
3990 GJ Houten

Telefoon: (030) 2097351
E-mail: winnet@hdsr.nl

Aanmelden of afmelden? Ga naar Abonneren / afmelden nieuwsbrief.