Winnet Nieuwsbrief 2 - 2017

header nieuwsbrief
Nummer 2, 2017

Voor u ligt de nieuwsbrief van Winnet met actueel nieuws en informatie over de voortgang van onze samenwerking in de afvalwaterketen.

Het nieuwe gezicht van Winnet

Sonja de Goede

Op 14 april is Sonja de Goede gestart als ‘stimulator’ van Winnet. Zij zal zich door de nieuwe opzet van Winnet meer gaan bezig houden met de praktische uitvoering. Sonja stelt zich aan u voor.

Afscheid van Jacob van Wier

Jacob van Wier is met pensioen. Op 20 april nam Jacob afscheid van zijn collega's in Bunnik. Hij heeft zich vele jaren ingezet voor Winnet.

Nieuw bij Winnet: Water en Klimaattafel

Bestuurders Winnet

In de nieuwe opzet van Winnet is de Water en Klimaattafel geïntroduceerd. Deze tafel komt in de plaats van het Bestuurlijk platform.

Judith Claus communiceert voor Winnet

Door Winnet is Judith Claus gecontracteerd voor het komende jaar als communicatieadviseur. Zij gaat zich bezighouden met het vormgeven van onder andere de (nieuwe) website, maar vooral hoe wij als Winnet meer onderlinge verbinding kunnen maken.

Winnet-hoofdpost; goedkoper, veiliger en nóg sneller

Winnet-hoofdpost_Dashboard

Steeds meer Winnet partners zijn aangesloten bij de Winnet hoofdpost. Wouter van Tent vertelt je over de voordelen.

Terugblik deelnemersoverleg van 4 april

Gert Meutstege Riosan

Op 4 april werd het eerste deelnemersoverleg gecombineerd met een themamiddag. Gert Meutstege van Riosan en Esther de Bever van Netwerk Afvalwaterketen Delfland waren inspirerende gastsprekers.

Actualisatie incidentenplannen

Door de adviesgroep SAVE van Antea Group worden de incidentplannen geactualiseerd. Binnenkort wordt door de themagroep Assetmanagement hier meer over gecommuniceerd.

Redactie

Programmabureau Winnet 
Poldermolen 2 
Postbus 550 
3990 GJ Houten

Telefoon: (030) 2097351
E-mail: winnet@hdsr.nl

Aanmelden of afmelden? Ga naar Abonneren / afmelden nieuwsbrief.