Winnet Nieuwsbrief 1 - 2019

Nummer 1, 2019

Dit is eerste nieuwsbrief van Winnet in 2019. In deze nieuwsbrief word je onder andere geïnformeerd over de vorderingen van de samenwenwerking, is de brochure Bouwstenen Omgevingswet watertaken een feit en informeert de themagroep Stedelijk Water ons over meerdere ontwikkelingen. Veel leesplezier.

Voortgang samenwerking Winnet CRA

puzzelstukken

De samenwerking tussen Winnet en CRA krijgt steeds meer vorm.

Word Waterwachter!

In 2019 gaan wij het grootster aanpakken als het gaat om het meten van de waterkwaliteit. Actieve bewoners gaan ons helpen.

Brochure Bouwstenen Omgevingswet watertaken is uit

Deze brochure bevat bouwstenen voor gemeenten en waterschap om in de basis hun visie, verordening of programma's verder vorm te geven. Wat kan dit voor jou betekenen?

Ecoscans, een volgende stap

329

Op basis van de ecoscans moeten we concluderen dat het nog onvoldoende goed gaat met de waterkwaliteit. HDSR en de gemeenten die ecoscans opnieuw hebben laten uitvoeren, zijn in gesprek over aanvullende monitoring en maatregelen.

Bijeenkomst Landelijk Platform Meten & Monitoren

Op donderdagochtend 13 juni is de 5e bijeenkomst Landelijk Platform Meten en Monitoren in de afvalwaterketen (LPMM) in onze regio. Aanmelden kan hier!

Samenwerking op onderhoud

IMG_1065

De themagroep Stedelijk Water werkt momenteel aan de beleidsafspraak uit het Regionaal Afvalwaterketenbeleid om efficiënter te gaan samenwerken op het gebied van onderhoud.

Redactie

Winnet 
Poldermolen 2
Postbus 550 
3990 GJ Houten

Telefoon: (030) 2097019
E-mail: info@winnet.nl

Aanmelden of afmelden? Ga naar Abonneren / afmelden nieuwsbrief.