Nieuwsbrief Water en Klimaat

Header
Editie 1, 2019

Ons klimaat verandert, wij - CRA en Winnet - veranderen mee door onze water en klimaatkrachten te bundelen in een nieuwe regionale samenwerking. Dit is de eerste nieuwsbrief. Op termijn komt er een nieuwe communicatievorm, tot die tijd word je via deze nieuwsbrief geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en wie waar mee bezig is.

Jan Cornelis over de Risicodialoog: ‘Er komt steeds meer energie los’

006 Risicodialoog regio Utrecht Zuidwest

"Ik merk dat er steeds meer energie loskomt bij onze regiopartners. We zien steeds meer de kansen, de voordelen en de urgentie om nu te participeren in het klimaatadaptatie proces".

Sita Vulto over Stadswater-ecoscans: nu ook online!

ecoscans

Om te bepalen wat de huidige ecologische kwaliteit van het stedelijk water is, zijn in 2018 bij negen gemeenten weer stadswater-ecoscans uitgevoerd. De bezochte meetpunten en de resultaten zijn nu met een viewer in te zien.

Klimaattop 18 oktober

KlimaatTop Save the date

Jij bent er toch ook weer bij? Vrijdag 18 oktober organiseren wij de Klimaattop. Dit jaar gaan we aan de slag met het thema Klimaatadaptatie. Download hier de 'save the date' en meld je aan!

Henriëtte Debets over regionale samenwerking: 'Samen kom je verder'

Henriette Debets

“Voor onze nieuwe samenwerking zou ik het mooi vinden als wij – 17 regiopartners – nog meer als een team gaat opereren. Dat we elkaar leren kennen op gelijkwaardig niveau, elkaar beter weten te vinden, barrières tussen buurgemeenten vervagen en meer gebruik maken van de krachten van je collega partnerorganisaties".

Waar ben jij mee bezig? Leuk als je jouw onderwerp, een idee, een weetje, een ontwikkeling of een handige tool wilt communiceren via de nieuwsbrief. Laat het ons weten via info@winnet.nl